Què és Talentis?

Talentis és un centre d’activitats extraescolars diferents que promou la creativitat i l’autonomia en l’aprenentatge i que parteix de  l’emoció i del joc. Neix amb la ilusió de crear un espai on desenvolupar els talents que tots tenim innats, un espai on descubrir-los i compartir-los.

Tots tenim talent, perquè tots els éssers humans
tenim alguna cosa per expressar.
— Brenda Ueland

Talentis ocupa tota una planta sencera amb diferents sales, cada una dedicada a una activitat diferent. Els espais estan harmonitzats i decorats de forma singular per tal d’activar la creativitat i despertar l’emoció d’aprendre en els nostres “talentis”.


Filosofia Talentis

icon-1.png

Creiem en els talents innats de cada persona, que ens fan únics i irrepetibles. Buscar-los i descobrir-los és la clau de la felicitat.

icon-2.png

Creiem que el creixement personal s'assoleix potenciant les fortaleses de cada persona. El nostre projecte s'orienta a activar les habilitats necessàries per enfortir aquests talents.

icon-3.png

Creiem en l’emoció com a motor de l’aprenentatge i sabem que allò que ens emociona queda gravat per sempre a la nostra memòria.

icon-4.png

A Talentis, l’alumne és sempre l’eix de l’acció educativa. Dissenyem tallers centrats perquè puguin  desenvolupar la seva creativitat, autonomia i esperit crític.


Equip Talentis

equip-web.jpg

Encantats!

Som un equip jove, amb ganes d’ensenyar però també d’aprendre dels nostres alumnes. Totes i tots vam tenir les nostres inquietuds quan erem més petits i per això ens apassiona tant la nostra feina. Volem ajudar als nostres alumnes a trobar la seva passió i que arribin a ser grans ments creatives!