Què és Talentis?

Talentis va néixer d’una inquietud personal i professional cap al món de l'educació i el lleure infantil. La nostra experiència en el professorat ens ha fet reflexionar sobre el model educatiu actual, un sistema que es basa en una metodologia molt esquemàtica i concreta, i deixa de banda el desenvolupament de les múltiples intel·ligències i aptituds dels joves, cosa que els fa sentir frustrats. L'experiència ens ha mostrat que, treballant des de les fortaleses, podem creixer feliços i seguir endavant.

A partir d'aquí va néixer aquest centre d’activitats extraescolars on, a través de la creativitat, el joc i la imaginació, busquem que els nostres joves alumnes sentin l’emoció de l’aprenentatge gràcies a una metodologia innovadora i enfocada a donar resposta a les seves inquietuds personals. Creiem que cada persona té un talent innat i a Talentis ajudem a descobrir-lo i potenciar-lo!

Tots tenim talent, perquè tots els éssers humans
tenim alguna cosa per expressar.
— Brenda Ueland

L’acadèmia disposa d’una planta sencera amb diferents sales, cada una dedicada a una activitat diferent. Els espais estan harmonitzats i decorats de forma singular per tal d’activar la creativitat i despertar l’emoció d’aprendre en els nostres ‘talentis’.

Les nostres activitats estan enfocades al món creatiu, expressiu i lògic. Sabem que aprendre pot resultar pesat pels joves, o bé que els mètodes d’ensenyança actuals no són els millors. Busquem adaptar-nos als interessos i aficions dels nostres alumnes i a la vegada ensenyar d’una manera lúdica diferent.


Filosofia Talentis

Creiem en els talents innats de cada persona, que ens fan únics i irrepetibles. Buscar-los i descobrir-los és la clau de la felicitat.

Creiem que el creixement personal s'assoleix potenciant les fortaleses de cada persona. El nostre projecte s'orienta a activar les habilitats necessàries per enfortir aquests talents.

Creiem en l’emoció com a motor de l’aprenentatge i sabem que allò que ens emociona queda gravat per sempre a la nostra memòria.

A Talentis, l’alumne és sempre l’eix de l’acció educativa. Dissenyem tallers centrats perquè puguin  desenvolupar la seva creativitat, autonomia i esperit crític.


Equip Talentis

equip-web.jpg

Encantats!

Som un equip jove, amb ganes d’ensenyar però també d’aprendre dels nostres alumnes. Totes i tots vam tenir les nostres inquietuds quan erem més petits i per això som tan apassionats amb la nostra feina, perquè volem ajudar als nostres alumnes a trobar la seva passió i crear grans ments creatives!