Presentem el casal d'estiu de Talentis a TeleB

2/6/2018 - Badalona

El passat 31 de maig la Televisió de Badalona  va convidar a l'equip de Talentis al seu programa Tres60 per presentar el Casal d'Estiu de Talentis i dels cursos que s'impartiran. 

Vam voler fer especial ènfasi en el nostre curs "Vull ser Youtuber", per animar a tots els pares, mares, nois i noies a descobrir el món de les xarxes socials des d'una òptica divertida, constructiva i, sobretot, responsable. 


Èxit rotund a la presentació del curtmetratge Els fantasmes del cinema

6/5/2018 - Badalona

El passat diumenge 6 de maig els nostres alumnes/as de l'Escola de Cinema de Talentis van presentar el curtmetratge que elles i ells mateixos han escrit, dirigit, rodat i postproduït. 

Aquí us deixem el curtmetratge sencer i unes imatges de la presentació, on no hi va faltar de res. Catifa vermella, photocall, crispetes... un esdeveniment de luxe!

Aquest curtmetratge s'ha presentat al concurs "Participa Méliès" organitzat per EduCaixa amb l'objectiu de donar a conèixer la nostra escola de Cinema i que els nostres nois i noies guanyin el premi a Millor Curtmetratge del concurs! 

Si vols votar el seu curtmetratge, ho pots fer clicant aquí

 


Entrevista a TeleB

10/01/2018 - Badalona

El passat 10 de gener ens van convidar al programa 360º de la Televisió de Badalona per parlar sobre educació, potencial i la importància de descobrir els talents innats dels nostres nens, nenes i joves.