Què és Talentis?

 

Talentis és un centre d’activitats extraescolars basades en la creativitat, el joc i la imaginació, dirigit a nens, nenes i joves de 9 a 17 anys. A través del nostre model d’ensenyança, busquem activar la creativitat i despertar l’emoció d’aprendre, tot des d’una metodologia diferent i innovadora. Perquè… qui ha dit que aprendre fos avorrit? 

 

Què fem?

 

Les nostres activitats estan pensades per tots aquells joves que tenen inquietuds creatives i ganes d’aprendre d’una manera divertida i diferent. Descobreix les nostres activitats!

 

Tens una ment inquieta? T’agraden les endevinalles i els enigmes? Atreveix-te amb les proves més rebuscades i resol el misteri que amaga la capsa!
De 8 a 12 anys

Experimenta el món audiovisual de primera mà! Aprèn tot sobre la producció audiovisual i escriu, roda i munta un curtmetratge.
De 9 a 12 anys
De 13 a 17 anys

Si t’agrada crear i escriure les teves pròpies històries, aquest taller és ideal per a tu. Mitjançant activitats d’expressió oral i escrita, desenvoluparàs la teva imaginació per trobar el teu estil narratiu.
De 13 a 17 anys

Com si fossiu una companyia de teatre, practicareu l’expressió corporal i creació escènica, a més d’escriure els vostres textos i posar-los en escena.
De 9 a 12 anys
De 13 a 17 anys


Encantats de conèixe't!

No dubteu a consultar-nos qualsevol dubte que pogueu tenir.

Nom *
Nom