Talentis neix per donar resposta a les mancances del mètode educatiu actual. Per això, hem construït un espai on emoció, joc i aprenentatge es troben per crear l’única experiència educativa possible, la que posa en el centre als nens, nenes i joves.

Creiem en els talents innats de cada persona que ens fan únics i irrepetibles. I sabem que buscar-los i descobrir-los, és la clau de la felicitat.

Creiem que el creixement personal s'assoleix potenciant les fortaleses de cada persona. I, és per això, que el nostre projecte s'orienta a activar les habilitats necessàries per enfortir aquests talents. 

Creiem en l’emoció com a motor de l’aprenentatge i sabem què allò que ens emociona queda gravat per sempre en la nostra memòria.

Per això, a Talentis, l'individu és sempre l’eix de l’acció educativa i ens centrem en dissenyar espais i tallers on cadascú pugui desenvolupar la seva creativitat, autonomia i esperit crític.

 

EQUIP 

IMG_7100.jpg

MARTA CLOSAS | Directora |

“Hem de transformar l’educació per connectar amb els alumnes”

Sóc mare de 5 fills i professora de secundària a l’escola Sant Felip Neri de Barcelona. També sóc llicenciada en Filologia hispànica per la UB, he estudiat el Postgrau d’Especialista en trastorns de l’audició i el llenguatge a l’hospital de Sant Pau (UAB).
Tinc la sort de què m’apassiona la meva feina, i estic convençuda que cal potenciar el talent dels nens, nenes i joves i ajudar-los a descobrir les seves fortalesses. Només així podrem avançar i millorar.
Amb aquestes idees, vaig voler crear un espai on treballar tots aquests conceptes, aplicar metodologies innovadores i desenvolupar activitats diferents, creatives i divertides. I tot això amb un únic objectiu; que totes i tots gaudeixin i s’emocionin aprenent.

IMG_7264.jpg

ALBA MOLAS |  Professora Cinema i Teatre | 

“Cinema i el teatre fan realitat qualsevol idea”

La meva passió és el cinema i per això vaig graduar-me en Cinema i Mitjans Audiovisuals a l’ESCAC, especialitzant-me en Guió. Actualment formo part de l’equip de creació i desenvolupament d’activitats d’una sala de jocs d’escapisme (room escape) i he construït el taller de teatre i de cinema.  

Tant a l’Escola de Cinema com al Taller de Teatre construirem i desenvoluparem relats a través del treball en equip, el llenguatge escrit, la literatura, la filosofia, la imatge audiovisual i descobrirem la nostra capacitat per transmetre idees complexes a través de les imatges o del cos.

IMG_7190.jpg

MARC MOROTE | Escriptura Creativa | 

"Diguem com escrius i et diré qui ets"

Sempre he tingut molta imaginació i una gran curiositat pel món que m’envolta. Un dia vaig començar a jugar amb les paraules i vaig descobrir que l’escriptura em permetia deixar volar la imaginació, reflexionar i desfogar-me amb total llibertat.

Vaig estudiar guió a l’Escola de Cinema de Catalunya per convertir les meves històries en pel·lícules. M’apassiona l’escriptura i el món de la narrativa i a Talentis tinc l’oportunitat de ser el professor d’Escriptura Creativa, un taller pràctic on escriurem sense parar i on, a través de reptes lingüístics i recursos literaris, enriquirem la nostra expressió escrita, estimularem la creativitat i desenvoluparem l’esperit crític llegint i comentant els nostres relats.

IMG_7114.jpg

SÒNIA JARIÓ | Mystery Box | 

 

“Vull fer que la ciència sigui divertida i entenedora per als més petits”

 

Des de petita sempre m’ha apassionat la ciència, i és per això que vaig estudiar Biotecnologia.  En els darrers anys, m’he especialitzat en comunicació i divulgació científica, ja que m’agradaria que la ciència arribés a tothom, d’una manera senzilla, entenedora i divertida, sobretot als més petits ja que, amb el temps, deixen de trobar-la interessant per trobar-la avorrida i difícil.

A les Mystery Box de Talentis vull transmetre la meva passió per la ciència i la tecnologia a tots els nens i nenes, a través de jocs, experiments i enigmes per fer-los gaudir de l’aprenentatge científic i fer-los entendre, tant a ells com a pares i mares, que tots com capaços de fer ciència.

IMG_7148.jpg

ROSER COLINA | Mystery Box | 

 

"Sóc un mix entre biomedicina, lògica, jocs de rol i educació"

Sóc graduada en Enginyeria Biomèdica i una apassionada de l’educació en el lleure i dels jocs de lògica i enginy.

És difícil imaginar-se aquesta combinació en un mateix projecte però, gràcies a Talentis i al taller de Mystery Box, ho hem fet possible. Vull col·laborar en crear un espai de joc i activitats de caire científic, que es presentin embolcallats en un context misteriós i enigmàtic.

Després de molts anys treballant amb joves i infants, estic convençuda que una altra educació és possible.