L’experiència Mystery Box arriba a les escoles! Talentis porta a les aules el escape room que permet jugar fins a 30 alumnes a la vegada. Una perfecta activitat per aprendre a treballar en equip i desenvolupar les diferents intel·ligències i la curiositat.


 

Vols fer una activitat diferent amb els teus alumnes? Una Mystery Box es una caixa que conté un misteri per resoldre. Els alumnes hauran de treballar en equip resolent problemes de lògica i enginy per completar el repte a temps. Una activitat educativa, innovadora i emocionant que els teus alumnes mai oblidaran.

Com funciona?

L’equip de Talentis ve a l’escola, a l’aula dels alumnes per organitzar allà la Mystery Box. Només necessitem 30 minuts per a muntar i desmuntar el joc. Al llarg de la sessió dos guies acompanyaran en tot moment als nens i els ajudaran en cas de necessitar-ho. Tots els enigmes són 100% originals de Talentis!

El joc està dissenyat per a nens i nenes de entre els cursos 4t, 5è i 6è de primària, però existeix l'opció d'adaptar la dificultat. L’activitat està pensada per funcionar entre 20 i 30 alumnes.

Envia’ns un email i comença a preparar l’activitat més innovadora!


En horari escolar
(a convenir)

10€ / nen
(mínim 20 alumnes
o un equivalent económic)

De 9 a 12 anys
(per alumnes de 4t, 5è i 6è)