Arriba el Casal d’estiu a Talentis! Després de l’èxit de l’any passat, tornem amb les millors activitats audiovisuals, tallers de YouTube i Stop Motion, experiments científics i molts misteris per resoldre! Aquest any tenim un munt de sorpreses refrescants per gaudir de l’estiu amb les millors activitats perquè el talent no descansi mai!

 

Durant cinc setmanes els nostres alumnes faran tota mena d’activitats creatives, científiques i de lògica i enginy. El Casal, enfocat per a nens i joves d’entre 8 i 15 anys, és la millor opció per crear un ambient proper, creatiu i productiu per al talent, el desenvolupament i la diversió.

Aquest any tenim una novetat: estrenem els divendres refrescants a la platja! Aprofitarem la proximitat del mar per sortir i desenvolupar la creativitat a la platja. Hem preparat un munt d'activitats innovadores per a realitzar a l'aire lliure gaudint del sol i de l'aigua.

De dilluns a divendres el nostres alumnes faran aquestes activitats repartides en diferents dies perquè els alumnes fassin un petit tast de cada una d’elles. Les activitats s’organitzen per grups d’edats: les científiques estan pensades pels grups dels mitjans, mentre les de YouTube són exclusives pels grans. Un Casal diferent que de ben segur no oblidaran!

Vull ser Youtuber

Els nostres alumnes més grans es posaran a la pell dels youtubers més famosos per entendre d’una forma crítica com funciona aquesta plataforma que els agrada tant. Aprendran a gravar vídeos, editar-los amb un programa professional i participaran en una sèrie de debats per aprendre a utilitzar les xarxes socials de forma responsable.

Animació Stop Motion

La tècnica del Stop Motion permet donar vida a objectes i figures inanimades. Els nostres alumnes aprendran aquesta meravellosa tècnica mentre creen les seves pròpies històries i personatges. Coneixeran les eines necessàries per crear una animació, aprenent com es construeixen els personatges, el procés d’animació i el pas al vídeo.

Cal dur una tauleta digital o un mòbil. En cas de no tenir-ne, poseu-vos en contacte amb info@talentisproject.com

Mystery Box

Els misteris més emocionants amb aquesta activitat 100% original de Talentis que no trobaràs a cap altre casal! Cada Mystery Box és una caixa amb un aventura plena de reptes a superar Treballant en equip els nens i nenes hauran d’anar superant tot tipus d’enigmes i de problemes de lògica i enginy fins a descobrir la solució al misteri.

Ciència i experiments

Amb aquest taller, els alumnes més petits provaran els experiments científics més sorprenents. Des d’extreure l’ADN fins a fer explotar un volcà. Cada setmana es plantejarà un experiment diferent amb el propòsit de despertar l'interès per la ciència a través de l’experimentació i del joc. 


Del 25 de juny al 26 de juliol
Tots els dies feiners
De 9h a 13h

*Acollida gratuïta
de 8:30h a 9h
i de 13h a 13:30h

Setmana de juny (4 dies) / 85€
1 setmana / 90€ (20h)
2 setmanes / 170€ (40h)
3 setmanes / 240€ (60h)
4 setmanes / 320€ (80h)
5 setmanes / 385€ (100h)

10% de descompte* pel segon germà i membres de família nombrosa i monoparental
*Només s’aplicarà el descompte a les setmanes contractades en el moment de la inscripció.

De 8 a 15 anys