Activitats enfocades en el talent

El programa d’activitats de Talentis està enfocat sobretot a potenciar les aptituds innates dels nostres alumnes, tot seguint un mètode d’aprenentatge basat en el joc, la creativitat i l’emoció. A més d’enfocar-nos en un programa per potenciar el talent, oferim activitats diferents i creatives que faran gaudir l’alumne fora de les típiques activitats extraescolars. Descobreix més sobre el nostre programa i pregunta’ns qualsevol dubte que tinguis!

 
activitats-petits.png
activitats-mystery-box.png

Programa de desenvolupament creatiu que pretén dotar als més petits d’experiències estimuladores. Activitats de ciència, teatre, lògica i molt més! Descobreix com motivar al més petit/a de casa amb el nostre programa!
De 5 a 8 anys

Activitat creada per entrenar la ment de la forma més divertida! A l'estil dels famosos escape rooms, els alumnes de Mystery Box han de desentrallar misteris tot resolent els problemes de lògica més difícils.
De 8 a 12 anys

Experimenta el món audiovisual de primera mà! Aprèn tot sobre la producció audiovisual i escriu, roda i munta un curtmetratge.
De 9 a 12 anys
De 13 a 17 anys


Si t’agrada crear i escriure les teves pròpies històries, aquest taller és ideal per a tu. Mitjançant activitats d’expressió oral i escrita, desenvoluparàs la teva imaginació per trobar el teu estil narratiu.
De 13 a 17 anys

activitats-estudi.png

Espai dedicat a guiar als nois i noies facilitant-los eines i recursos perquè aprenguin a aprendre, a organitzar-se i a treballar de manera autònoma i efectiva.