El programa d’activitats de Talentis està enfocat sobretot a potenciar les aptituds innates dels nostres alumnes, tot seguint un mètode d’aprenentatge basat en el joc, la creativitat i l’emoció. A més d’enfocar-nos en un programa per potenciar el talent, oferim activitats diferents i creatives que faran gaudir l’alumne fora de les típiques activitats extraescolars. Descobreix més sobre el nostre programa i pregunta’ns qualsevol dubte que tinguis!

 

Activitats enfocades en el talent

 

Programa enfocat en les altes capacitats i les intel·ligències múltiples dels nostres alumnes. Clica a cada activitat per obtenir més informació!

 
activitats-altes-capacitats.png

Basem el nostre programa en la teoria de les intel·ligències múltiples. Creiem en els talents innats i busquem la forma que l’alumne aprengui i a més gaudeixi.

activitats-mystery-box.png

Tens una ment inquieta? T’agraden les endevinalles i els enigmes? Atreveix-te amb les proves més rebuscades i resol el misteri que amaga la capsa!
De 9 a 12 anys

activitats-petits.png

Volem proveir als alumnes des de ben petits d’experiències que els estimulin. Descobreix com motivar al més petit/a de casa amb el nostre programa!
De 5 a 8 anys


Altres activitats

 

Activitats creatives i gamificades, enfocades en el desenvolupament i aprenentatge individual de l’alumne. Clica a cada activitat per obtenir més informació!

 

Experimenta el món audiovisual de primera mà! Aprèn tot sobre la producció audiovisual i escriu, roda i munta un curtmetratge.
De 9 a 12 anys
De 13 a 17 anys

Si t’agrada crear i escriure les teves pròpies històries, aquest taller és ideal per a tu. Mitjançant activitats d’expressió oral i escrita, desenvoluparàs la teva imaginació per trobar el teu estil narratiu.
De 13 a 17 anys

activitats-estudi.png

Espai dedicat a guiar als nois i noies facilitant-los eines i recursos perquè aprenguin a aprendre, a organitzar-se i a treballar de manera autònoma i efectiva.